Informacije o plaćanju i isporuci

Informacije o plaćanju i isporuci

Plaćanje pouzećem

Svoju porudžbinu možete platiti po preuzimanju.

Preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun  RADNJA ZA TRGOVINU POPRAVKU I PROIZVODNJU NAKITA “ART STILL” Žabalj PR Milica Stanivuk broj 340 11401820-65 kod ERSTE BANKE. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, ukoliko imate internet pristup svom tekućem računu.

Povraćaj sredstava se i u ovom slučaju vrši uplatom na tekući račun kupca.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima pri čemu je porez uračunat u cenu.

Isporuka

Isporuka se vrši na Vašoj adresi, za bilo koje mesto u Srbiji. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika.

Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja pošiljke proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Bezbedno Poručivanje

Svi vaši podaci su zaštićeni

Brza Dostava

Dostava od 2-5 dana Post Expressom

Korpa
Sajt RADNJE ZA TRGOVINU POPRAVKU I PROIZVODNJU NAKITA “ART STILL” Žabalj koristi "kolačiće" i druge tehnologije kako bismo analizirali saobraćaj i omogućili dodatne funkcionalnosti premium korisnicima. Podatke o korisnicima ne delimo sa trećim licima. Nastavkom korišćenja web sajta saglasni ste sa našom Politikom privatnosti i zaštitom ličnih podataka