Politika reklamacija

Politika reklamacija

Kupac može da izjavi reklamaciju na osnovu članova 52., 54., i 81. Zakona o zaštiti potrošača, radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka.
Preuzmite formular za reklamacije OVDE

Cene na sajtu artstillsrebro.com, iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.
Koristimo sve svoje resurse kako bi artikli na ovom sajtu bili prikazani sa odgovarajućom specifikacijom, fotografijama i cenama. Nažalost, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije o artiklima kao i fotografije artikala na našem sajtu u potpunosti ispravne.
Ukoliko želite da proverite status. vaše reklamacije to možete učiniti putem e-mail adrese

reklamacije@artstillsrebro.com.


Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da raskine ugovor o kupovini na daljinu.

Obrazac za raskid ugovora na daljinu možete preuzeti OVDE


Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Kupac je dužan da prijavi reklamaciju u roku od 14 radnih dana od momenta prijema pošiljke.
Reklamaciju možete prijaviti preko kontakt strane ovog sajta.
Osetljiva roba – Uz nakit se ne izdaje garancija na kakvu su se kupci navikli prilikom kupovine tehničke robe. Za razliku od tehničke robe, nakit ne vrši tehničku funkciju. Uz nakit se izdaje sertifikat (deklaraciju o sastavu, leguri, finodi i težini), čiju tačnost garantuje Prodavac, kao i Direkcija za mere i dragocene metale Ministarstva Privrede Republike Srbije

Bezbedno Poručivanje

Svi vaši podaci su zaštićeni

Brza Dostava

Dostava od 2-5 dana Post Expressom

Korpa
Sajt RADNJE ZA TRGOVINU POPRAVKU I PROIZVODNJU NAKITA “ART STILL” Žabalj koristi "kolačiće" i druge tehnologije kako bismo analizirali saobraćaj i omogućili dodatne funkcionalnosti premium korisnicima. Podatke o korisnicima ne delimo sa trećim licima. Nastavkom korišćenja web sajta saglasni ste sa našom Politikom privatnosti i zaštitom ličnih podataka