Radionica nakita  Art Still ima tradiciju dugu 18 godina. 

Osnovana je kao želja za ispunjenjem jednog sna, a tu i leži njena magija.

Naša mašta ne poznaje granice. S ljubavlju stvaramo i kreiramo posebne komade nakita kombinujući srebro, poludrago kamenje, kristale i cirkone. 

Želja za napredovanjem u izradi  i plasiranju  jedinstvenog nakita je nepresušna. 

To može da posvedoči i velik broj naših zadovoljnih klijenata kroz sve ove godine. 

Učili smo, i dalje učimo razne tehnike od najboljih, kako bi  išli u korak sa aktuelnim svetskim modnim trendovima ne zanemarujući  ni jednog trenutka  našu tradiciju i kvalitet.

Zlatarski poslovi, kao sto je izrada nakita od bakra, mesinga, žice, srebra i srebrne gline su veštine za koje smo osposobljeni kroz učešće na mnogobrojnim radionicama i edukacijama. Jedna od njih na koju smo posebno ponosni i koju izdvajamo je radionica organizovana od strane UNESCO-a u Rumuniji. 

Srebro je naš favorit zbog svojih neverovatnih osobina kao što su čistoća, dobra provodljivost toplote i antibakterijsko svojstvo.

Naši kupci znaju da pored velikog izbora standardnih proizvoda, imaju mogućnost i izrade nakita po želji. U svakom proizvodu koji nastane u našoj radionici uloženo je mnogo truda i ljubavi kako bi osobi, za koju je namenjen, izmamili osmeh na licu.

Čuvena Coco Chanel kaže:

“Da bi bio nezamenljiv, uvek moraš da budeš drugačiji”, upravo to je naša vizija, jer mi ne dizajniramo samo nakit, već i vaše snove.

Vaš Art Still